Født 1953. Jeg har siden 1978, hvor jeg første gang deltog i et malekursus hos Horsens-maleren Søren Andersen haft stor glæde af at  eksperimentere med farverne. Har siden været på diverse andre kurser, ellers autodidakt. Har desuden undervist på aftenskole.

Mine billeder er fortrinsvis abstrakte med vægten lagt på komposition, farver og stoflighed. Jeg har gennem de over 40 år eksperimenteret med lidt af hvert: akvarel, pastelkridt, oliekridt, collage og efter tyve år med olie-maling er min foretrukne udtryksmåde nu acryl på lærred, hvilket passer perfekt til mit temperament.

Inspirationen hentes ofte i de nære ting bl.a. strand, bark, skovbund, havet samt det mest fascinerende af alt, nemlig sten og rust. For ikke at ”låse” beskueren i oplevel-sen af motivet, giver jeg kun sjældent mine billeder en titel.

Senest har jeg kastet mig ud i at lave malerier efter tegninger - har dit barn f.eks. lavet en sjov krusedullemand har du/I nu mulighed for at få et meget personligt maleri. Har gennem alle årene udstillet i div. kunstforenin-ger, gallerier og på enkelte censurerede udstillinger.

Jeg tager meget gerne imod besøgende efter aftale.

Billedkunstner Hanne Sørensen
www.hannesoerensenkunst.dk
Ring gerne på 60 64 51 06 og lav en besøgsaftale

www.hannesoerensenkunst.dk ~ Hanne Sørensen ~ Telefon 60 64 51 06 ~ mail@hannesoerensenkunst.dk